Sedma međunarodna konferencija “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo

null

Sedmu godinu za redom, domaći posetioci, kao i gosti iz svih krajeva sveta imali su priliku da prisustvuju međunarodnoj konferenciji “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo” (EEE Conference) koja se održala u hotelu “Holidej in”.

Manifestaciju je otvorio osnivač VŠPEP i organizator konferencije dr Dušan Cogoljević, koji je tom prilikom izjavio sledeće:

- Pre sedam godina, kada smo prvi put organizovali ovaj događaj, mislio sam da je to vrhunac. Uprkos tome, mi iz godine u godinu povećavamo stopu kvaliteta organizacije i učešća. PEP kao škola postoji već čitavu deceniju, i za to vreme smo uradili mnogo. Kako vreme prolazi, konferencija okuplja sve veći broj profesora I ja sam siguran da je to trend koji će se u budućnosti nastaviti – rekao je, između ostalog, Dušan Cogoljević.

Prisutnima se ispred PEP-a obratila i profesor Mirjana Radović-Marković.

- I ove godine, kao i do sada, povećava se broj učesnika konferencije “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo” i širi se mreža partnerskih institucija. Cilj događaja je da da doprinos razvoju karijere u 21. veku – rekla je Radović – Marković.

Na događaju je zatim govorila I Renata Pindžo, pomoćnik ministra za turizam, trgovinu i telekomunikacije. Ona je naglasila važnost turizma kao treće delatnosti u svetu kada je u pitanju profit i njegovom dorinosu svetskom izvozu usluga I globalnom bruto proizvodu.

- Talas poslednje tehnološke revolucije potapa mala preduzeća, a gde je Srbija? Verujem da ćemo zahvaljujući ovakvim manifestacijama završiti sa dvocifrenim rastom povećanja stope zaposlenosti – rekla je Pindžo.

Nakon uvodnog obraćanja potpisani su ugovori o saradnji VŠPEP “ sa više visokoobrazovnih institucija.

RAISING THE LEVEL OF EDUCATION AND EMPLOYMENT FOR THE PURPOSES OF  CREATING NEW BUSINESS OPPORTUNITIES

SUCCESSFUL IMPLEMENTATION OF INFORMATION TECHNOLOGY: IT, MARKETING, EDUCATION AND BUSINESS WORKING TOGETHER FOR BUSINESS SUCCESS

FINANCE AND INSURANCE SECTOR INDUSTRY

BUSINESS MANAGEMENT, ENTREPRENEURSHIP AND ENTREPRENEURIAL TENDENCIES

BOOK OF ABSTRACTS

Sve fotografije pogledajte OVDE.