Visokoškolska jedinica van sedišta Čačak

U Čačku, u samom centru grada, od 4.12. 2013. radi akreditovana visokoškolska ustanova koja predstavlja najbolje rešenje za vaše studiranje. U potpuno opremljenom prostoru, sa slušaonicama, bibliotekom i studentskom službom, Visoka škola PEP obezbeđuje svojim studentima najviše standarde osnovnih akademskih i master studija.

Visokoškolska jedinica van sedišta Jagodina

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je osnovala nastavni centar u Jagodini 11.10.2013. kako bi studentima ovog grada i njegove okoline približio i olakšao studiranje. Sada možete studirati a ne morate da se preselite u neki drugi univerzitetski centar, što bi vašu porodicu izložilo dodatnim troškovima, a vas odvojilo od porodice i prijatelja.

Visokoškolska jedinica van sedišta Loznica

Akreditovana visokoškolska ustanova u Loznici još od 29.11. 2013. nudi sve pogodnosti za studiranje u blizini. Nastavni kadar i programi studija predstavljaju garant za obrazovanje studenata koji se mogu nadati svojoj uspešnoj karijeri. Studijski program je sveobuhvatan i celovit i sastoji se od obaveznih i izbornih predmeta, na akademskim i master studijama.