Poziv za studente za letnju školu u Rumuniji “West University of Timisoara (late) Summer School”

Naslovna stalne vesti

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u saradnji sa univerzitetom West University of Timisoara iz Rumunije, ima veliko zadovoljstvo da sve zainteresovane studente sa naše institucije, pozove na letnju školu na “West University of Timisoara (late) Summer School”.

U 2019. godini organizovana je prva letnja škola u organizaciji univerziteta West University of Timisoara iz Rumunije, na kojoj je učestvovalo 70 studenata (osnovnih i master studija) iz 12 različitih zemalja, što je ovu međunarodnu manifestaciju učinilo sjajnom za sticanje novih znanja i iskustava i upoznavanje studenata različitih kultura, nacionalnosti i jezika.
 
Letnja škola je multidisciplinarna, što znači da se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti, različitih usmerenja i oblasti koje studiraju. U 2020. godini letnja škola održaće se u period od 31.08. – 13.09.2020. godine, ali radi preduzimanja svih neophodnih mera zbog pandemije COVID-19, ove godine održaće se online. To znači da će se sve aktivnosti organizovati preko njihove online platforme, uključujući nastavu, debate, prezentacije i studije slučaja, kao zajednički rad studenata. Kotizacija za učešće u letnjoj školi iznosi 75 eura.
 
Prijava zainteresovanih studenata traje do 31.07.2020. godine, a sve dodatne informacije o programu i načinu prijave možete pronaći  na  http://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-second-edition/. Takođe, za sva dodatna pitanja možete se obratiti Centru za međunarodnu saradnju na mail  erasmus.office@vspep.edu.rs.