DLS-program: Moderan način studiranja na daljinu

Naslovna stalne vesti

Koncepcija sistema DLS potpuno odgovara savladavanju gradiva i sticanju znanja koje su neophodne za rad u kompanijama, bankama i zahtevima poslovne prakse. Savremena izvodjenja nastave podrazumevaju program uz pomoć najnovijih informacionih tehnologija kao i savremene platforme za učenje. DLS je zasnovan na visokokvalitetnom studijskom programu i tehnologijama obrazovanja.

Za DLS odlučuju se ambiciozni i vredni ljudi koji usled nedostatka vremena, nisu u mogućnosti da svakodnevno fizički prisustvuju nastavi. Svi studenti mogu odabrati mesto studiranja bez potrebe da se sele, bez troškova stanarine kao i bez dodatnih troškova. Možete izabrati školu van granica zemlje u kojoj živite i mogućnost konsultacije sa profesorima i predavačima, kao i komunikaciju sa studentskom službom.

DLS pruža isti kvalitet studiranja kao i studiranje na tradicionalan način. Studijski programi koji se sprovode putem DLS-a imaju isti nastavni plan kao studijski programi koji se realizuju na tradicionalan način. DLS studenti dobijaju isti nivo znanja uz veću efikasnost studiranja, pri čemu stiču iste kompetencije kao i studenti koji studiraju na tradicionalan način DLS se realizuje uz pomoć informacionih i komunikacionih novih tehnologija i savremene platforme za učenje.

Pristup DLS sistemu

Osnovni zahtev koji se postavlja pred studente da bi pristupili DLS programu je posedovanje računara sa priključkom na internet. Strktura i način DLS-a su isti kao kod klasičnog načina studiranja.  Prijavljivanje na platformu DLS za podšku učenju ostvarujete preko adrese www.vspep.edu.rs . Sa dobijenim korisničkim imenom (username) i lozinkom (password) pristupate sistemu. Nakon što se prijavite na platformu pristupate materijalima za učenje. Sve knjige su u PDF formatu i dostupna su studentima 24h na našem serveru.

Rezervišite svoje mesto

Broj mesta za studiranje na ekonomskom smeru je ograničen. lskoristite priliku i uradite predprijavu odmah. Tako ćete biti u toku sa svim aktivnostima na fakultetu i imati dovoljno vremena da donesete pravu odluku.

Studiranje na daljinu je tekovina modernog vremena. Nikada ranije studenti nisu imali priliku da steknu znanja i veštine neophodne za izgradnju karijere iz udobnosti svog doma. U pitanju je novi obrazovni koncept potpuno prilagođen korisniku.

Uspešni znaju da prepoznaju prave vrednosti na vreme, pre drugih.