VŠ PEP dobitnik nagrade za kvalitet

Naslovna najnovije

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) dobitnik je najvažnijeg nacionalnog priznanja za kvalitet - nagrade za poslovnu izvršnost "Oskar kvaliteta". Ovim važnim priznanjem krunisan je petogodišnji uspešan rad VŠ PEP, koji je već mnogo puta potvrđen kroz uspehe naših studenata na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Nagrade za poslovnu izvrsnost - "Oskar kvaliteta" dodeljen je Visokoj koli za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo povodom Svetskog dana kaliteta 14. novembra 2013. godine. VŠ PEP je nagrađen za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta i poslovne izvršnosti u Srbiji.

Nagradu "Oskar kvaliteta" dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta I izvrsnost u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede - resornog ministarstva za infrastrukturu kvaliteta. Nagrada se dodeljuje već 19 godina.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) dobitnik je "Oskara kvaliteta" u oblasti "Liderstvo; Strategija i Rezultati; Društvena zajednica" u kategoriji malih i srednjih organizacija, u kojoj je vladala najveća konkurencija.

Stručna komisija za dodelu "Oskara kvliteta" bila je više nego iznenađena izuzetnim uslovima rada i studiranja na VŠ PEP, postignutim rezultatima i strategijom razvoja Škole. Ipak, ono što nas je, po rečima članova komisije, stavilo van konkurencije u odnosu na sve druge organizacije koje su pretendovale na ovu nagradu jeste odnos VŠ PEP prema društvenoj zajednici.

Više od 150 talentovanih sportista i studenata iz socijalno ugroženih porodica studiraju zahvaljujući stipendiji VŠ PEP. Škola pomaže održavanje brojnih kulturnih i sportskih manifestacija širom Srbije, i glavni je pokrovitelj rada dva sportska kluba, ŠK "Jelica" iz Goračića i KK "Sloga" iz Despotovca. Sve to izdvojilo je VŠ PEP kao organizaciju koja ulaže podjednake napore kako u poslovni uspeh tako I u razvoj i unapređenje društvene zajednice.

VŠ PEP je jedina visokoškolska ustanova koja je ove godine dobila "Oskar kvalaiteta". Upravo nas to kvalifikuje kao najbolji izbor za sve one koji žele da upišu fakultet. Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo sada ima i dokaz svog kvaliteta.

Informativna služba VŠ PEP