Studenti PEP-a osvojili Euroesade 2012 u Barseloni

Naslovna najnovije

Studenti Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) osvojili su najviše zlatnih medalja na prestižnom međunarodnom studentskom sportskom takmičenju Euroesade 2012 u Bareloni. Studenti PEP-a danas su osvojili prva mesta u fudbalu, košarci, tenisu, odbojci, a juče je osvojeno prvo mesto u veslanju.

Fudbaleri PEP-a u finalnoj utakmici pobedili su ekipu italijanskog univerziteta Biccoco rezultatom 5:2, teniseri PEP-a pobedili su domaćina Univerzitet Esade sa 6:2 (Ž), 6:2(M) dok je u dublu protivnik predao meč. Odbojkaški tim beogradske Škole trijumfovao je nad Libanskim Univerzitetom Antonio rezultatom 2:0 dok su košarkaši PEP-a u finalu deklasirali francuski Univezitet HAC Pariz rezultatom 60:19.

Beogradski studenti proglašeni su i najbolje plasiranom ekipom u konkurenciji 25 univerziteta iz 20 zemalja. Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) stipendira veliki broj mladih sportista u Srbiji i već je ostvarivala uspehe na nacionalnim i regionalnim sportskim studentskim takmičenjima. Studentski fudbalski tim PEP-a je osvojio internacionalne turnire EuroBelgrado 2011 i EuroMilano 2012, ali je ovo bilo prvo takmičenje na kome se Visoka škola PEP okušala u više sportskih disciplina sa prestižnim univerzitetima iz celog sveta.   

Informativna služba PEP