Prepoznali poslovnu priliku: U Loznici otvoren Call centar Medisan

Naslovna najnovije

Zahvaljujući projektu „Pokreni svoj biznis - budi hrabar, prvi i originalan!“, koji VŠPEP, Odeljenje u Loznici pod rukovodstvom prof. dr Edite Kastratović sprovodi u ovom gradu, na jednoj od aktivnosti, tačnije realizovanom okruglom stolu marta meseca tekuće godine, direktor Udruženja OSI-Lagator Goran Petronić i Stefan Urošević, vlasnik i direktor “Medisan” pokrenuli su inicijativu o zajedničkoj poslovnoj saradnji. Call centar firme “Medisan” iz Beograda svečano je otvoren 11. oktobra u Loznici.  

Podrška je dobijena od strane svih lokalnih aktera i škole, tako da danas Call centar Medisan iz Beograda započinje sa radom u Loznici, i to sa 8, a do kraja godine i 12 novozaposlenih članova Udruženja OSI-Lagator.

Svečanosti su pored članova udruženja i direktora Gorana Petronića, prisustvovali Stefan Urošević, vlasnik i direktor firme “Medisan", pomoćnik gradonačelnika Loznice Dejan Pavlović, direktor filijale nacionalne službe zapošljavanja  u Loznici Tijana Josić, predstavnici VŠPEP, Odeljenja u Loznici, prof. dr Edita Kastratović i mr Vladimir Marković, predstavnici mas medija i mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici udruženja.

FOTO GALERIJA