PEP zvanično verifikovan za ERASMUS povelju!

Naslovna najnovije

Među 271 kandidata koji su u martu 2019. godine aplicirali za dobijanje zvanične ERASMUS povelje, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo upravo odabrana za dobitnika iste.

Aplikacija Visoke škole PEP odabrana je za ECHA nagradu (Erasmus Charter for Higher Education) zbog posvećenosti implementiranju fundamentalnih aktivnosti Erasmus+ Programa i posvećenosti principima koji Program zastupa.

Erasmus+ je međunarodni program Evropske komisije koji za cilj ima obrazovanje, obuku i mobilnosti mladih, kao i sklapanje saradnje sa institucijama i organizacijama iz oblasti obrazovanja, mladih i sporta.

Program traje 7 godina (od 2014. do 2020. godine) i ima budžet od 14,7 milijardi evra.

Erasmus+ pruža priliku mladim ljudima širom Evrope da studiraju, idu na obuku, volontiraju i nađu posao u inostranstvu. U programu će, tokom njegovog trajanja, učestvovati preko 4 miliona studenata iz mnogih evropskih zemalja.

Kao visokoškolska ustanova posvećena najvišim standardima u obrazovanju, PEP je ponosan da učestvuje u unapređenju kako domaće, tako i međunarodne akademske zajednice.