Održana svečana dodela diploma 11. generaciji studenata u Beogradu

Naslovna najnovije

Dodela diploma 11. generaciji studenata Visoke škole PEP održana je danas u Beogradu uz prigodne svečanosti.

Događaj je otvorio hor uz pesmu "Bože pravde", a zatim se okupljenim studentima i njihovim najbližima obratio Miša Ćirić, ekonomski diplomata i moderator dodele.

- Ovo je veliki dan u životu svakog pojedinca. PEP je, od kada ste ga upisali pa do sada, veoma napredovao, pa tako sada imamo tri smera - ekonomski, bankarski i pravni, kao i studije na daljinu za one koji rade ili žive u inostranstvu. Nadam se da će diplomci osnovnih studija svoje akademsko putovanje nastaviti uz PEP, na master studijama, a diplomirani masteri nastaviti doktorske ili neke druge studije. PEP postoji duže od jedne decenije. Bilo je potrebno mnogo rada i truda da dođete tu gde jeste, i znajte da su vam naša vrata uvek otvorena i da ste ovde uvek ponovo dobrodošli - rekao je Ćirić.

Zatim se okupljenima obratila i dr Maja Cogoljević, pomoćnik direktora za nastavu:

- Izuzetno mi je velika čast i zadovoljstvo što sam sa vama na ovaj poseban dan. Zahvalna sam vam na ukazanom poverenju, a vama, dragi diplomci, čestitam na zasluženim diplomama, kao i na uloženom trudu. Ništa nije nemoguće, a za ono nemoguće se treba potruditi još samo malo. Veza između vas i ove institucije ne prestaje sa današnjim danom. Budite ponosni na sebe i na svoje diplome isto onako kao što smo mi ponosni na sve vas - rekla je Cogoljević.

Zatim je moderator programa proglasio studenta generacije. U pitanju je Ana Sušić, koja je PEP završila sa prosekom 10, a s obzirom na to da je u ovom trenutku na radu u inostranstvu, ona se sada već bivšim profesorima i kolegama obratila pismom:

Neizmerno hvala na podršci i svemu što ste učinili za nas. Velika je čast to što sam odabrana za studenta generacije. Veoma je lepo to što je moj trud prepoznat, pomogli ste mi da budem bolja. Hvala svima od profesora i asistenata od kojih smo imali priliku da učimo, hvala vam na posvećenosti, trudu i razumevanju tokom studiranja - stoji, između ostalog, u pismu koje je poslala Sušić.

Nakon uvodnog dela, studentima su uručene diplome. Zatim su studenti imali priliku da ispune dragu tradiciju koja se odvija u ovakvim prilikama - istovremeno su bacili svoje kapice u vazduh. 

Sve fotografije sa događaja imaćete priliku da pogledate u našoj galeriji, kao i na zvaničnoj Fejsbuk strani Škole.

Diplomci, čestitamo!