POŽURITE: Upisni rok za 2020/21 je u toku

Naslovna najnovije

Upis je u toku!

Bilo da ste tek izašli iz srednjoškolske klupe ili već radite u oblastima poslovne ekonomije, preduzetništva, prava, finansija, bankarstva ili osiguranja, na našim studijama dobićete značajna, visoko primenljiva znanja koja će vam postaviti i produbiti temelje visokokvalitetnog i širokog obrazovanja i omogućiti siguran uspeh u daljim poslovnim poduhvatima.

Nema razloga za odlaganje. Izaberite pravi put – onaj koji će vam osigurati kvalitetne osnove i podršku i omogućiti da se razvijate u smeru kakvom želite, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu. 

Kliknite OVDE i upišite se odmah!

Šta možete da očekujete kod nas na studijama?

Tokom studiranja bićete u prilici da preuzmete značajna i upotrebljiva znanja i veštine koje će vam omogućiti sigurnu i profitabilnu karijeru u oblastima za koje se opredelite.

Naše nastavno osoblje vam je uvek na raspolaganju za mentorski rad, konsultacije i rešavanje nedoumica zarad što lakšeg i kvalitetnijeg usvajanja neophodnih znanja. Podstičemo razvijanje interpersonalnih veština u timskom radu, ali i osposobljavanje za samostalno obavljanje ključnih pozicija u oblastima rada. Kako bi studiranje bilo što prijatnije, ali i pristupačnije, našim studentima nudimo brojne pogodnosti: organizaciju nastave u popodnevnim časovima za zaposlene studente, razumnu cenu školarine uz mogućnost plaćanja u 10 mesečnih rata, razna umanjenja školarine, preduzetničke stipendije, kao i veliki broj stipendija za najtalentovanije studente, ali i one iz socijalno ugroženih porodica. Otvoreni smo za sve predloge, sugestije i dogovore kako bismo vam omogućili školovanje koje odgovara vašim potrebama.

Izbor po vašim potrebama i afinitetima

Izaberite smer koji najviše odgovara vašim interesovanjima i sklonostima i uz bogat naučno-nastavni program sebi priuštite obrazovanje kakvo zaslužujete i osposobite se za najtraženija zanimanja današnjice.

Pročitajte više o našim studijskim programima...

Upoznajte svet poslovne ekonomije i preduzetništva i budite uspešni u njemu – upišite osnovne akademske studije Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Znanja iz oblasti poslovne ekonomije jedna su od poželjnijih i traženijih u svetu biznisa. Na osnovnim akademskim studijama smera Poslovna ekonomija i preduzetništvo dobićete idealan spoj teorijskih i praktičnih znanja iz oblasti poslovne ekonomije uz značajne preduzetničke veštine. Nakon završenih studija znaćete da vodite ekonomiju preduzeća unutar postojećih ili izgradnje novih sektora, ali i da uspešno pokrenete i vodite sopstveni biznis.

Finansijska stabilnost preduzeća i vašeg budžeta – upišite osnovne akademske studije Finansije, bankarstvo i osiguranje

Ostvarivanje profita u preduzeću u velikoj meri zavisi od poznavanja i prepoznavanja investiciono isplativih projekata i sigurnog i stabilnog vođenja i praćenja novčanih tokova preduzeća. Stoga je kvalitetan izbor kadrova u finansijskom sektoru od suštinskog značaja za uspeh i napredak svakog preduzeća. Zbog prirode posla kojim se bave i odgovornosti koje njihova poslovna pozicija nosi, finansijski stručnjaci imaju značajno visoke prihode. Korišćenjem posebnih poslovnih strategija i istančanih veština konstantno rade na razvojui unapređenju poslovanja preduzeća.

Osposobljavanje stručnjaka za poslove koji zahtevaju znanja iz oblasti prava – upišite osnovne akademske studije Pravo

Sticanje teorijskih i praktičnih znanja za uspešno razumevanje i rešavanje aktuelnih pravnih problema, upravljanje i rukovođenje u organima državne uprave i lokalne samouprave, ali i u privrednim organizacijama i udruženjima, te i u institucijama pravnog sistema. Na studijskom programu Pravo, kroz različite pravne i privredne predmete studentima se prezentuju različiti pravni instituti, problemi i načini njihovog rešavanja, omogućavajući im da se snađu u različitim situacijama i shvate značaj formiranja vrhunskih kadrova na ovom polju za društvo u celini.

Nadgradnja znanja koja osigurava visoke poslovne pozicije – upišite master akademske studije Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Visokoplaćena karijera u oblasti finansija, bankarstva i osiguranja – upišite master akademske studije Finansije, bankarstvo i osiguranje

Upisni rok je počeo – Vi ste na potezu

Vaše vreme je stiglo. Uspešno sutra počinje danas. Popunite prijavu i krenite putem uspeha.

Imate neko pitanje? Odgovor možete potražiti u našoj listi najčešće postavljanih pitanja ili nas pozvati svakog radnog dana između 12 i 17 časova na tel. 011/2762 194. Možete nam pisati i na info@vspep.edu.rs