Ne gubite vreme – napravite pametan izbor već danas i sigurnim korakom krenite u osvajanje svojih ciljeva

Naslovna stalne vesti

Stigli ste do prekretnice svog života? Bilo da ste tek izašli iz srednjoškolske klupe ili već radite u oblastima poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, bankarstva ili osiguranja, na našim studijama dobićete značajna, visoko primenljiva znanja koja će vam postaviti i produbiti temelje visokokvalitetnog i širokog obrazovanja i omogućiti siguran uspeh u daljim poslovnim poduhvatima.

Uvek je pravo vreme za ispravnu odluku

Odluku o nastavku školovanja nikada nije lako doneti jer u velikoj meri upravo od nje zavisi uspeh ili krah buduće karijere svakog pojedinca. Svesni toga, mnogo vremena, truda i resursa ulažemo u istraživanje tržišta rada, kao i primenu inovativnih i savremenih naučno-nastavnih metoda kako bismo svojim studentima pružili najvažnija, najkvalitetnija i lako upotrebljiva praktična znanja koja mogu odmah da primene u svom poslu. Uz najnovija teorijska saznanja i njihovu primenu kroz mnoštvo studija slučaja i praktičnih zadataka kojima obiluje naš studijski program, većina naših studenata dobija vrhunske poslovne prilike čak i tokom studija čime potvrđuju ispravnost svog izbora prilikom upisa Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Nema razloga za odlaganje. Izaberite pravi put – onaj koji će vam osigurati kvalitetne osnove i podršku i omogućiti da se razvijate u smeru kakvom želite, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu.

Šta možete da očekujete?

Svi studijski programi na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo akreditovani su od strane Komisije za akreditaciju Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije. Tokom studiranja bićete u prilici da preuzmete značajna i nadasve upotrebljiva znanja i veštine koje će vam omogućiti sigurnu i profitabilnu karijeru u oblastima za koje se opredelite. Nastava se odvija u malim grupama, uz pomoć savremene IT opreme i u skladu sa najnovijim pedagoškim i didaktičko-metodološkim zahtevima. Naše nastavno osoblje vam je uvek na raspolaganju za mentorski rad, konsultacije i rešavanje nedoumica zarad što lakšeg i kvalitetnijeg usvajanja neophodnih znanja. Podstičemo razvijanje interpersonalnih veština u timskom radu, ali i osposobljavanje za samostalno obavljanje ključnih pozicija u oblastima rada. Kako bi studiranje bilo što prijatnije, ali i pristupačnije, našim studentima nudimo brojne pogodnosti: organizaciju nastave u popodnevnim časovima za zaposlene studente, razumnu cenu školarine uz mogućnost plaćanja u 10 mesečnih rata, razne popuste za umanjenje školarine, kao i veliki broj stipendija za najtalentovanije studente, ali i one iz socijalno ugroženih porodica. Otvoreni smo za sve predloge, sugestije i dogovore kako bismo vam omogućili školovanje koje odgovara vašim potrebama.

Izbor u skladu sa vašim afinitetima

Izaberite smer koji najviše odgovara vašim interesovanjima i sklonostima i uz bogat naučno-nastavni program sebi priuštite obrazovanje kakvo zaslužujete i osposobite se za najtraženija zanimanja današnjice.

Pročitajte više o našim studijskim programima.

Upoznajte svet poslovne ekonomije i preduzetništva i budite uspešni u njemu – upišite osnovne akademske studije Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Uspešno preduzeće je ono koje uz minimum ulaganja uspešno dolazi do svojih ciljeva postižući visoke rezultate. Povećanje kvaliteta i efikasnosti njegove ekonomije u tom procesu igra ključnu ulogu. Iz tog razloga, znanja iz oblasti poslovne ekonomije jedna su od poželjnijih i traženijih u svetu biznisa. Na osnovnim akademskim studijama smera Poslovna ekonomija i preduzetništvo dobićete idealan spoj teorijskih i praktičnih znanja iz oblasti poslovne ekonomije uz značajne preduzetničke veštine. Nakon završenih studija znaćete da vodite ekonomiju preduzeća unutar postojećih ili izgradnje novih sektora, ali i da uspešno pokrenete i vodite sopstveni biznis.

Finansijska stabilnost preduzeća i vašeg budžeta – upišite osnovne akademske studije Finansije, bankarstvo i osiguranje

Ostvarivanje profita u preduzeću u velikoj meri zavisi od poznavanja i prepoznavanja investiciono isplativih projekata i sigurnog i stabilnog vođenja i praćenja novčanih tokova preduzeća. Stoga je kvalitetan izbor kadrova u finansijskom sektoru od suštinskog značaja za uspeh i napredak svakog preduzeća. Zbog prirode posla kojim se bave i odgovornosti koje njihova poslovna pozicija nosi, finansijski stručnjaci imaju značajno visoke prihode. Korišćenjem posebnih poslovnih strategija i istančanih veština konstantno rade na razvojui unapređenju poslovanja preduzeća.

Nadgradnja znanja koja osigurava visoke poslovne pozicije – upišite master akademske studije Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Ukoliko želite svoja znanja iz oblasti poslovne ekonomije i preduzetništva da nadogradite, možete upisati master akademske studije ovog usmerenja. Učinite uslugu sebi i svojoj karijeri. Za samo dve godine produbićete svoja postojeća i dobiti nova, praktična i savremena znanja koja će vaše obrazovanje i poslovne uspehe podići na daleko viši nivo. Na ovom studijskom programu okrenućete se ka užim, specifičnijim poljima oblasti rada i dodatno razvijati sistematičnost i analitičnost u rešavanju problema.

Visokoplaćena karijera u oblasti finansija, bankarstva i osiguranja – upišite master akademske studije Finansije, bankarstvo i osiguranje

Master akademske studije u oblasti finansija, bankarstva i osiguranja omogućava vam usavršavanje u poznatim poljima rada, zarad proširenja postojećih znanja i otvaranje novih poslovnih mogućnosti.  Uz aktivan naučno-istraživački rad i primenu konkretnih poslovnih strategija u realnom poslovnom okruženju, dobićete dodatna, relevantna i široka znanja užeg usmerenja koja će vam biti od velikog značaja u vođenju posla u finansijskim sektorima, ali i daljem napretku karijere. Nakon završenih studija dobićete visoku konkurentnost na tržištu rada što će vam omogućiti lako i brzo pronalaženje željenog posla u ovim oblastima.

Upisni rok je počeo – Vi ste na potezu

Vaše vreme je stiglo. Uspešno sutra počinje danas. Popunite prijavu i krenite putem uspeha.

Imate neko pitanje? Odgovor možete potražiti u našoj listi najčešće postavljanih pitanja ili nas pozvati svakog radnog dana između 9 i 18 časova na tel.011/2762 194, u Čačku na 032/347-102, Jagodini 035/240-950, Loznici 063/10-27-781. Za sve dodatne informacije o upisu i uslovima studiranja možete zakazati sastanak sa našim predstavnicima u vašem gradu i posetiti nas na nekoj od naših lokacija. Takođe, možete nam pisati na studentska.sluzba@vspep.edu.rs.

Sa nestrpljenjem vas čekamo, da zajedno dostižemo nove visine na lestvici uspeha.

 

Konkurs za upis možete pogledati OVDE.